Radiatorombouw of radiatorbekleding

Radiatorombouw of radiatorbekleding

Kiest u voor modern, klassiek of een speciaal design?

De mogelijkheden van radiatorombouw zijn eindeloos

Bart van Dijk Timmerwerken maakt radiatorombouw op maat, afgestemd op uw specifieke wensen. Of het nu een standaard radiatorombouw is, of een ombouw met geïntegreerde opbergruimten, alles is mogelijk. De radiatorombouwen worden gemaakt van watervast MDF. Dit materiaal is harder en gladder af te werken dan normale MDF en uitermate geschikt voor het vervaardigen van een radiatorombouw. Daarnaast laat dit materiaal zich eenvoudig bewerken, wat resulteert in een superstrak eindresultaat! Bart van Dijk Timmerwerken levert alle radiatorombouwen standaard in de witte grondverf. Op kleur laten brengen door middel van spuiten behoort uiteraard ook tot mogelijkheden.

Klassieke radiatorombouw

Klassieke radiatorombouw kenmerkt zich door het gebruik van gaaspanelen of webbingpanelen, gecombineerd met klassiek lijstwerk. Deze panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en motieven en geven uw radiatorbekleding een klassieke uitstraling. Indien gewenst leveren en monteren wij robuuste vensterbanken bij uw klassieke radiatorombouw.

Moderne radiatorombouw

Moderne radiatormbouw is te herkennen aan strakke horizontale of verticale ventilatiesleuven met een vierkant of hoekig design. Niet alleen het aantal sleuven is zelf te bepalen, maar ook de breedte van de radiatorombouw.

Speciale radiatorombouw en erkers

Voor klanten met unieke wensen maakt Bart van Dijk Timmerwerken speciale radiatorombouw op maat. Denk bijvoorbeeld aan radiatorombouw voorzien van een bankje, een kastje, een klepje of radiatorombouw in een hoek. Werkelijk alles is mogelijk, ik denk graag met u mee!

Om u zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen en om een optimaal resultaat te garanderen komen wij bij u thuis zelf maatnemen. De ombouw maken wij vervolgens in onze werkplaats, zodat wij het beste gereedschap tot onze beschikking hebben en voor u zo min mogelijk hinder veroorzaken. Nadat de bekleding afgewerkt is, komen wij de ombouw persoonlijk bij u plaatsen en afwerken.

Klassieke ombouw in erker

"Bart heeft voor ons een radiatorombouw gemaakt in een jaren 30 woning. Ik was ervan overtuigd dat onze erker een 'hopeloos' geval was. Bart heeft echter het motto: 'gaat niet, bestaat niet' en dat bleek waarheid! Wij hebben een prachtige ombouw in een zeer bijzondere erker (sfeervol, maar schots en scheef). Bart is helder in communicatie en werkt netjes. Tevens heeft hij een goed gevoel voor stijl dus kan prima aanraden wat niet en wat wel te doen. Aanrader!"

Geplaatst door Nanda op 27 februari 2018

Vensterbanken met radiatorombouw in Aerdenhout

"Bart denkt goed mee in het ontwerp. Hij werkt nauwkeurig en zoals afgesproken. Het is prettig samenwerken. Kortom, een bijzonder kundig en betrouwbaar vakman!"

Geplaatst door Monique op 18 januari 2018

Ombouw radiator in Gouda

"Bart is een op en top vakman. Serieus, vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend. Hij heeft een geweldige ombouw voor de radiator geplaatst. Ziet er schitterend uit. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Wij zouden hem bij iedereen aanraden."

Geplaatst door C. van Wijk op 6 maart 2017

Bart van Dijk plaatste een radiatorombouw in Hoek van Holland

"Op zoek naar goedkoop of liever goed? Kies dan het laatste! Bart heeft 2 mooie ombouwelementen voor ons gemaakt. Voordelen van Bart van Dijk Timmerwerken: persoonlijk advies, neemt de tijd, komt inmeten en plaatsen, de kwaliteit is perfect en niet te vergeten; het is nog een aardige kerel ook! Ons advies m.b.t. een radiatorombouw: BEL BART! Bart nogmaals bedankt voor de super service!"

Geplaatst door Bert op 13 januari 2015

Bart van Dijk plaatste onlangs een radiatorombouw in Maarssen

"Een goede voorbereiding is het halve werk. De radiatorombouw is gemaakt in zijn werkplaats, zodat de bekleding snel in een bewoond huis geplaatst kon worden. Het inmeetwerk was uitstekend, evenals de communicatie over de vormgeving. Op basis van enkele randvoorwaarden heeft hij een radiator bekleding vervaardigd, geleverd en geplaatst dat volledig voldoet aan de verwachtingen. Naast dat Bart zijn afspraken nakomt is het een prettig persoon om over de vloer te hebben. Bedankt Bart!"

Geplaatst door E. Winkelmeijer op 17 oktober 2015

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw radiator ombouw

U kunt uw vraag stellen of een offerte opvragen via de vrijblijvende offerte pagina. U mag natuurlijk ook direct bellen met 06 25 07 60 87.

Wilt u ook uw radiator op een mooie manier wegwerken?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen 06 25 07 60 87

Deze website maakt gebruik van cookies

De functionele cookies op deze website helpen om de site te verbeteren en verzamelen geen persoonsgegevens. Lees hier de volledige privacyverklaring.