Badkamer, toilet of sanitair verbouwen?

Badkamer, toilet of sanitair verbouwen?

Bart van Dijk heeft 25 jaar ervaring met renovaties

Badkamer, Toilet en Sanitair op maat

U wilt uw badkamer, toilet of sanitair laten verbouwen? Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, renoveren en aanleggen van badkamers en toiletten.

Wij bieden samen met onze partners een totaalpakket, van het sloopwerk, de afvoer van het materiaal en de betegeling tot en met het loodgieters-, elektra- en schilderwerk. Of het nu gaat om een grote of kleine badkamer, u bent bij Van Dijk Timmerwerken aan het juiste adres.

Indien gewenst kunnen wij alle materialen aan u leveren, inclusief de tegels en het sanitair van uw keuze. Wij leveren uitsluitend sanitair en badkamertegels van A-merken en tegen scherpe prijzen.

Verbouwing badkamer in Bodegraven

"We zijn heel blij dat Bart van Dijk de verbouwing van onze badkamer heeft verzorgd. Met name het meedenken in opties voor tegelwerk, sanitair en installaties heeft ons geholpen en ook de compleetheid van de offerte met bouwkundige werkzaamheden en installaties. Hij heeft een mooie klus geklaard binnen de gestelde tijd."

Geplaatst door Arnold op 8 mei 2017

Bart van Dijk renoveerde onlangs een badkamer in Alphen aan den Rijn

"Voor de renovatie van de badkamer is Bart komen kijken. Hij denkt mee en komt met goede ideeën. Voor de sloop van de oude badkamer werd, vanwege het stof, zo veel mogelijk netjes afgeschermd en afgedekt. Ook werd alles weer keurig opgeruimd. Bart is flexibel, werkt netjes en houdt zich aan de afspraken. De badkamer is een 'plaatje' geworden. Bart is een vakman!"

Geplaatst door Sylvia op 16 februari 2016

Nick en Josine uit Vianen lieten hun badkamer en toilet verbouwen

"Bart heeft onlangs op onze bovenverdieping een badkamer en op de benedenverdieping een wc geplaatst. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat, het ziet er perfect uit. Tijdens de werkzaamheden hield Bart ons goed op de hoogte van de voortgang hiervan. Inmiddels hebben wij zijn naam aan meerdere kennissen doorgegeven welke ook verbouwingsplannen hebben. Wij vinden het een echte vakman die meedenkt met de klant. Bart bedankt!"

Geplaatst door Nick en Josine op 4 augustus 2015

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw badkamerverbouwing

U kunt uw vraag stellen of een offerte opvragen via de vrijblijvende offerte pagina. U mag natuurlijk ook direct bellen met 06 25 07 60 87.

Wilt u ook uw badkamer, toilet of sanitair laten verbouwen?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen 06 25 07 60 87

Deze website maakt gebruik van cookies

De functionele cookies op deze website helpen om de site te verbeteren en verzamelen geen persoonsgegevens. Lees hier de volledige privacyverklaring.