Kast op maat laten maken?

Kast op Maat laten maken?

Bart van Dijk maakt maatwerk kasten voor particulieren en bedrijven

Maatwerk kasten voor uw woning of bedrijf

Bart van Dijk Timmerwerken maakt kasten op maat voor uw woning of kantoorruimte. Van traditionele boekenkasten tot moderne draaideurkasten of kledingkasten met spiegeldeuren, alles is mogelijk. Ook kunt u Bart van Dijk inschakelen voor een badmeubel of bedmeubel op maat.

Iedere kast wordt door Bart van Dijk op maat gemaakt. Na een introductiegesprek breng ik uw wensen in kaart, meet ik de beschikbare ruimte en nemen we samen de mogelijkheden door. Vervolgens ga ik aan de slag in de werkplaats en wordt uw kast geheel op maat gemaakt, precies zoals u dat wilt. Uiteraard wordt de kast ook door Bart van Dijk Timmerwerken in uw woning of kantoor geplaatst.

Wasmachinekasten en garderobe oplossingen

Bart van Dijk Timmerwerken is dé specialist op het gebied van wasmachinekasten. Deze kasten worden extra zwaar en degelijk uitgevoerd en er kan gekozen worden voor kasten met laden en/of deuren. Ook voor garderobe oplossingen zijn wij inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een meubel in een nis of een meubel met kapstok, hoedenplank en zitbankje, maar ook schoenenkasten op maat zijn mogelijk in de garderobe!

Hangende woonkamerkasten

"Bart heeft voor ons drie kasten (hangend aan de muur) voor de in woonkamer gemaakt. Het is prachtig geworden met mooie verlichting in de kasten. De levering was zeer snel en vakkundig en vlot afgemonteerd. Bart is een vakman."

Geplaatst door nimahe op 12 oktober 2018

Kasten op maat en interieurbouw in Houten

"Bart heeft voor ons een 5-tal kasten, een kapstok en radiatorombouwen gemaakt. Heel erg blij mee, we moeten ze alleen nog even schilderen. Alles in 1 dag opgemeten en in 1 dag geleverd en ingebouwd. Superfijn."

Geplaatst door van Soest op 1 oktober 2017

Garderobekast in Utrecht

"Bart heeft bij ons een hele mooie inbouwkast gemaakt op maat en voldoet helemaal aan onze verwachting! We zijn heel blij met de goede kwaliteit en het resultaat en willen Bart via deze weg aanbevelen aan anderen."

Geplaatst door Bakker op 7 maart 2017

Bart van Dijk maakte een kast op maat in Voorburg

"Wij wilden in een lege nis een karakteristieke kast op maat laten maken; liefst een combinatie van oud steigerhout en oude houten deuren met glas. Bart heeft er echt iets geweldigs van gemaakt: helemaal in onze stijl. Sowieso zijn de materialen helemaal top (oude franse balkondeuren, mooi oud sloophout). Alles is ook helemaal perfect passend op maat gemaakt en mooi afgewerkt. Echt vakmanschap. Dank Bart! Als we nog eens een klus hebben, dan bellen we jou!"

Geplaatst door L&C op 18 maart 2015

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw kast op maat

U kunt uw vraag stellen of een offerte opvragen via de vrijblijvende offerte pagina. U mag natuurlijk ook direct bellen met 06 25 07 60 87.

Wilt u ook een (boeken)kast op maat laten maken?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen 06 25 07 60 87

Deze website maakt gebruik van cookies

De functionele cookies op deze website helpen om de site te verbeteren en verzamelen geen persoonsgegevens. Lees hier de volledige privacyverklaring.