Timmerman Bart van Dijk voor al uw timmerwerk

Grote of kleine timmerwerkzaamheden

Bart van Dijk heeft 25 jaar ervaring in de bouw

Op zoek naar een timmerman?

Of het nu gaat om een dakkapel, een aanbouw of om uw dak, alles is mogelijk bij Bart van Dijk Timmerwerken.

Ook de kleinere timmerwerkzaamheden zoals kozijnen maken en plaatsen of deuren afhangen zijn mogelijk.

Timmerwerk in Breukelen

"Bart heeft ons huis nog mooier gemaakt door het maken en plaatsen van radiator ombouwen, garderobe en toiletmeubel. Bart is een echte vakman en doet wat hij zegt en komt al zijn afspraken na. Wij bevelen Bart van harte aan!"

Geplaatst door Irene op 10 juli 2017

Bart van Dijk plaatste een dakkapel in Vianen

"Op onze vrijstaande woning wilden we voor het realiseren van een grote kinderkamer en een badkamer een dakkapel plaatsen. Door de aanzienlijke afmeting van de dakkapel kon deze echter niet prefab worden geleverd en gemonteerd. Om deze reden hebben we een kozijn besteld en heeft Bart van Dijk deze helemaal traditioneel geplaatst en afgetimmerd. Het was een ingewikkelde klus maar door Bart's ervaring en oog voor detail is het een prachtig stukje werk geworden! Nogmaals bedankt Bart, we zijn erg blij met het eindresultaat!"

Geplaatst door J. Nijland op 7 maart 2016

Bart van Dijk hielp Mike met timmerwerkzaamheden

"Bart van Dijk heeft meerdere werkzaamheden bij ons verricht en we zijn hier zeer tevreden over! Bart weet precies wat hij doet en gaat erg nauwkeurig, creatief en vriendelijk te werk. Echt een vakbekwaam timmerman. Ik zou hem zeker aanraden."

Geplaatst door Mike Veldman op 7 december 2014

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw timmerwerk

U kunt uw vraag stellen of een offerte opvragen via de vrijblijvende offerte pagina. U mag natuurlijk ook direct bellen met 06 25 07 60 87.

Timmerman nodig voor groot of klein timmerwerk?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen 06 25 07 60 87

Deze website maakt gebruik van cookies

De functionele cookies op deze website helpen om de site te verbeteren en verzamelen geen persoonsgegevens. Lees hier de volledige privacyverklaring.