Interieurontwerp, advies en interieurbouw

Interieurontwerp, advies en interieurbouw

Van Dijk Timmerwerken is de interieurbouwer die u zoekt

Op zoek naar een interieurbouwer?

Bart van Dijk Timmerwerken kan alle interieurvraagstukken voor u oplossen.

Of het nu gaat om een (parket)vloer, het aanbrengen van lambrisering of het maken van kasten op maat, Bart van Dijk Timmerwerken maakt het geheel naar uw wens.

Tegelwerk van de keuken en deuren geplaatst in Gouda

"Bart heeft mijn keuken betegeld en 5 deuren gezet. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, snelheid en open communicatie. Een vakman puur sang. 100% tevreden met het eindresultaat. Kortom: aan te bevelen!"

Geplaatst door Marc op 15 september 2017

Bed, bureau en kasten op maat gemaakt in Reeuwijk

"Bart heeft een prachtige slaapkamer voor onze dochter gemaakt. Het kleinste kamertje in het huis veranderde hij in een zowel praktische, als knusse puberkamer. Aan het grote bureau kan goed gewerkt worden, én er is ook nog genoeg plek voor gezellige logeerpartijen. Doordat de kamer zo klein is, was er weinig ruimte voor een extra kast. Dit is opgelost door veel extra bergruimte onder het bed te creeren. Bart denkt niet alleen mee, hij voegt er ook zijn eigen creativitiet en inzicht aan toe en dat is een echt een meerwaarde!"

Geplaatst door Peggy op 18 juli 2017

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw interieurverbouwing

U kunt uw vraag stellen of een offerte opvragen via de vrijblijvende offerte pagina. U mag natuurlijk ook direct bellen met 06 25 07 60 87.

Interieurontwerp op maat, advies of interieurbouwer nodig?

Vrijblijvende Offerte Aanvragen 06 25 07 60 87

Deze website maakt gebruik van cookies

De functionele cookies op deze website helpen om de site te verbeteren en verzamelen geen persoonsgegevens. Lees hier de volledige privacyverklaring.